Blog

Reünie-concert D.E.S.

A.s. zondagmiddag Reünie-concert D.E.S. met oud-leden en oud-dirigenten.

In 2021 bestond muziekvereniging D.E.S. 100 jaar en de slagwerkgroep alweer 10 jaar! Door de coronamaatregelen zijn alle feestelijkheden opgeschoven. A.s. zondag sluiten we ons jubileumjaar af met een 3e en laatste jubileumconcert: het reünie-concert.

Het wordt een hele bijzondere middag: meer dan 30 oud-leden gaan meespelen. Ook komen 3 oud-dirigenten, Aad Gardien, Jan Verhagen en Willy Beudel, weer voor het voetlicht. De afgelopen weken hebben we samen met veel plezier gerepeteerd, en dat willen we zondag ook laten horen.

Het concert begint om 14.00 uur in zaal Steak’m, Smallestraat 33 in Nieuw-Dijk. Na afloop is er gelegenheid om na te praten, samen herinneringen op te halen en een kleine fototentoonstelling te bekijken. U bent van harte welkom.

Tot zondag!


VACATURE

I.v.m. uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van:

MUZIKANT M/V

(Ervaring niet vereist)

FUNCTIE EISEN:

Leeftijd: 8 – 80 jaar | Enthousiast | Muzikaal

Kom gerust een kijkje nemen tijdens de repetitie op maandagavond.

Je bent van harte welkom!