Blog

Reünie-concert op 27 november

Na twee huldigingsconcerten, sluit D.E.S. het 100-jarig bestaan af met een concert en een reünie op  zondagmiddag 27 november in zaal Steak’m. Zoals u gewend bent, is er deze middag mooie muziek van de slagwerkgroep en de fanfare te horen.

Daarnaast spelen 20 oud-leden mee met een deel van het programma en treden 3 oud-dirigenten weer voor het voetlicht. Na het concert is er gelegenheid om te borrelen, bij te praten en foto’s van vroeger te bekijken. U bent van harte welkom. Het concert begint om 14.00 uur.


VACATURE

I.v.m. uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van:

MUZIKANT M/V

(Ervaring niet vereist)

FUNCTIE EISEN:

Leeftijd: 8 – 80 jaar | Enthousiast | Muzikaal

Kom gerust een kijkje nemen tijdens de repetitie op maandagavond.

Je bent van harte welkom!