Blog

Dirigent Jilt Jansma gestopt 

Vanwege uitbreiding van zijn werkzaamheden bij Orkest Phion, heeft dirigent Jilt Jansma in overleg zijn werkzaamheden bij D.E.S. op 1 mei beëindigd.

Voorzitter Tom Kluitman haalde de vele successen aan die Jilt en de fanfare samen hebben bereikt: “Een uitverkocht concert Op de Franse toer (2018) met toneel van K.V.G., een geweldige 1e prijs op het Concertconcours in Zutphen (2019), drie prachtige Jubileumconcerten t.g.v. het uitgestelde 100-jarig bestaan van D.E.S. (2022) en het succesvolle Songfestivalconcert met Vocaal afgelopen april. Ook een extra vermelding voor de mooie projecten Musikids en seniorenklas Desalniettemin, die Jilt samen met Henrite heeft opgezet en begeleid. De nieuwe leden zijn al bij het orkest ingestroomd.      

Jilt, je hebt veel kennis en ervaring ingebracht. Bedankt voor je inzet in de afgelopen 5 jaren en veel plezier bij Phion.”     

De werkzaamheden van Jilt zijn overgenomen door Interim-dirigent Christa Boerman. Het eerstvolgende concert is het pleinconcert op maandagavond 3 juli, 19.30 uur op het plein bij de Meikever.   


VACATURE

I.v.m. uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van:

MUZIKANT M/V

(Ervaring niet vereist)

FUNCTIE EISEN:

Leeftijd: 8 – 80 jaar | Enthousiast | Muzikaal

Kom gerust een kijkje nemen tijdens de repetitie op maandagavond.

Je bent van harte welkom!