Blog

Vocaal en DES presenteren Het Grote Diekse Songfestival Feest!

Op zaterdag 15 april wordt de sporthal van DVC’26 omgetoverd tot een sfeervolle locatie met alle pracht en praal zoals dat hoort bij het songfestival. En niet zomaar een songfestival… maar Het Grote Diekse Songefestival Feest!

Vocaal, DES en de slagwerkgroep laten u deze avond genieten van vele bekende songfestivalliederen. Het wordt een feest der herkenning waarbij een glamoureus presentatieduo u ook nog eens voorziet van leuke wetenswaardigheidjes.

Komt u ook met ons dit feestje meevieren? Kaartjes à € 5,00 zijn te koop via de leden van DES en Vocaal en bij Berna Moda Kledingreparatie aan de Kerkstraat 28 in Didam. Weer er snel bij, want er zijn slechts nog enkele kaarten te koop!


VACATURE

I.v.m. uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van:

MUZIKANT M/V

(Ervaring niet vereist)

FUNCTIE EISEN:

Leeftijd: 8 – 80 jaar | Enthousiast | Muzikaal

Kom gerust een kijkje nemen tijdens de repetitie op maandagavond.

Je bent van harte welkom!