Blog

Jubileumconcert D.E.S. geannuleerd

Ook muziekvereniging D.E.S. heeft besloten gehoor te geven aan de oproep van de overheid om contacten zoveel mogelijk te beperken: het jubileumconcert op zaterdagavond 27 november gaat daarom niet door. 

We vinden dit heel erg jammer. Met mooie muziek, foto’s en verhalen hadden we het 100-jarig bestaan van D.E.S. willen vieren. Ook zou een aantal jubilarissen in het zonnetje worden gezet, waaronder twee jubilarissen die 50 jaar lid zijn. Maar wat in het vat zit…   

Blijf gezond en tot ziens in betere tijden.


VACATURE

I.v.m. uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van:

MUZIKANT M/V

(Ervaring niet vereist)

FUNCTIE EISEN:

Leeftijd: 8 – 80 jaar | Enthousiast | Muzikaal

Kom gerust een kijkje nemen tijdens de repetitie op maandagavond.

Je bent van harte welkom!